Indkøbsvogne

Hjælp til køb

Få brugbare oplysninger om, hvordan du kan købe Bose®-produkter online, fra købsproces til vejledning til internationale kunder.

Aktivér cookies

Aktivér cookies

En cookie er en lille fil, der oprettes af et websted for at gemme oplysninger. Bose anbefaler, at du aktiverer cookies i din browser, så du kan føje varer til din indkøbsvogn og afslutte købsprocessen online. Du kan ændre dine cookieindstillinger, så din browser enten ikke accepterer cookies eller kun accepterer dem fra begrænsede kilder. Oplysninger om, hvilke slags personlige oplysninger der indsamles med cookies findes her. Aktivering af cookies giver ikke Bose adgang til andre oplysninger på din computer.

Klik på Hjælp øverst i browservinduet for at få mere at vide om cookies.

Gå til kassen

At købe et produkt på Bose.dk er en enkel proces med klar vejledning, som gennemføres i nogle få trin. Når du har føjet en vare til din indkøbskurv, ser du en bestillingsoversigt sammen med anbefalet tilbehør til dit køb. Du kan vælge at handle videre, gemme din indkøbskurv eller gå til kassen. Klik på "GÅ TIL KASSEN", og følg disse trin:

• Levering og fakturering: Vælg en forsendelsesmetode, og indtast leverings- og faktureringsoplysninger.
  • Betaling: Vælg en betalingsmåde
  • Gennemgå og afslut ordren: Gennemgå ordren, herunder forsendelses- og betalingsoplysninger. Færdiggør ordren ved at klikke på knappen "Gennemfør ordre"
  • Bekræftelse af ordre: Efter indsendelse modtager du et ordrebekræftelsesnummer, så du kan spore din ordre

Alle transaktioner på Bose.dk er trygge og sikre. Vi tager en lang række forholdsregler for at sikre onlinebeskyttelsen af dine personlige oplysninger.

Hjælp til køb for internationale kunder

Hvis du ønsker at afgive en ordre til et andet land, kan du besøge Bose Worldwide.