Betalingsmåder

For at gøre det nemmere for dig tilbyder vi mange forskellige betalingsmåder på Bose.dk.

Kredit/betalingskort

Betalingsbeløbet godkendes og tilbageholdes af dit pengeinstitut, når du afgiver din ordre. Beløbet trækkes på din konto, når din ordre afsendes.

Bemærk: Godkendte og tilbageholdte beløb er ikke tilgængelige for andre køb. Hvis en ordre annulleres, udløber godkendte og tilbageholdte beløb i overensstemmelse med vilkårene i din bank eller dit pengeinstitut.

Du kan få oplysninger om andre betalingsmåder ved sende e-mail til os.

PayPal®

PayPal er en meget sikker og nem betalingsmåde. Du kan bruge dit kreditkort eller din bankkonto uden at eksponere dine kontonumre. Du kan tilknytte dit kreditkort eller din bankkonto til din PayPal-konto, så du ikke skal indtaste dit kortnummer eller din adresse, når du handler. Du logger bare på PayPal og betaler med et par klik.

Dankort

Vi anbefaler betaling med Dankort da det er sikkert og nemt. Beløbet fratrækkes ikke din konto før ordren sendes.

Kredit/betalingskort

Du kan også vælge at betale med bankoverførsel. Du vil modtage en bekræftelse på email med vores kontonummer og ordrenummer, som du bedes bruge som reference. Alle produkter der er på lager sendes straks vi har registreret din betaling. Du må påregne 1-2 hverdage før din betaling er gennemført.