Betalingsmåder

For at gøre det nemmere for dig tilbyder vi mange forskellige betalingsmåder på Bose.dk.

Betalingsbeløbet godkendes og tilbageholdes af dit pengeinstitut, når du afgiver din ordre. Beløbet trækkes på din konto, når din ordre afsendes.

Bemærk: Godkendte og tilbageholdte beløb er ikke tilgængelige for andre køb. Hvis en ordre annulleres, udløber godkendte og tilbageholdte beløb i overensstemmelse med vilkårene i din bank eller dit pengeinstitut.

Du kan få oplysninger om andre betalingsmåder ved sende e-mail til os.

PayPal er en meget sikker og nem betalingsmåde. Du kan bruge dit kreditkort eller din bankkonto uden at eksponere dine kontonumre. Du kan tilknytte dit kreditkort eller din bankkonto til din PayPal-konto, så du ikke skal indtaste dit kortnummer eller din adresse, når du handler. Du logger bare på PayPal og betaler med et par klik.

Klarna er en betalingsmetode, der gør det muligt at købe nu og betale senere. Del dine betalinger op med praktiske, stressfri betalingsmuligheder. Det er nemt, sikkert at bruge og rentefrit. Klarna lader dig bruge dit foretrukne kredit- eller betalingskort, og minder dig om dine kommende betalinger.

Klarna-betalingsplansmulighederne varierer afhængigt af den samlede transaktionsværdi. Når du vælger Klarna som betalingsmetode, vil et engangsservicegebyr blive pålagt din transaktion. Servicegebyret påregnes som en procentdel dit samlede transaktionsbeløb. Vælg "Betal senere" ved kassen for at vælge Klarna som betalingsmetode.

Klarnas 4 rentefri afdrag
Del dit køb op i 4 betalinger. Indtast dit foretrukne kredit- eller betalingskort og betal automatisk hver anden uge. Ingen kreditundersøgelse og ingen gebyrer, når du betaler til tiden. Se yderligere oplysninger.

Vi anbefaler betaling med Dankort da det er sikkert og nemt. Beløbet fratrækkes ikke din konto før ordren sendes.

Du kan også vælge at betale med bankoverførsel. Du vil modtage en bekræftelse på email med vores kontonummer og ordrenummer, som du bedes bruge som reference. Alle produkter der er på lager sendes straks vi har registreret din betaling. Du må påregne 1-2 hverdage før din betaling er gennemført.