Brug af en universalfjernbetjening til betjening af dit Bose®-system

Bose-systemet bruger Bose IR-standardkoder, der er tilgængelige i mange fjernbetjeninger til tv-modtagerbokse og andre universalfjernbetjeninger. Se brugervejledningen for din fjernbetjening for at finde instruktioner for programmering og koder.

Bose-systemets fjernbetjening er en universalfjernbetjening, der kan betjene mange enheder. Du finder flere oplysninger under Programmering af fjernbetjeningen.