Brug af et NAS-drev

Gælder for:

mere...

Hvad er NAS?

NAS står for Network Attached Storage: Et system bestående af en eller flere harddiske, en Ethernet-forbindelse og et operativsystem. I stedet for direkte tilslutning til en stationær eller bærbar computer som en USB-harddisk sluttes et NAS-drev til din trådløse router, så alle på netværket kan få adgang til og dele filer fra en central placering.

Hvorfor bruge et NAS-drev sammen med dit SoundTouch-system?

En af de største fordele er, at din musiksamling altid vil være tilgængelig. Du behøver ikke at tænde for computeren, hvor din musik er gemt, for at høre den. I stedet er et NAS-drev altid tilsluttet, så du når som helst kan få adgang til din musiksamling hurtigt og nemt fra SoundTouch-appen.

Anbefalede modeller

Du får de bedste resultater med dit SoundTouch-system med WD MyCloud- og Synology NAS-drev.
Men mange andre NAS-drev fungerer også. (Bemærk: SoundTouch-systemerne er ikke fuldt DLNA-kompatible og har eller har ikke fuld kompatibilitet med andre modeller).

Konfiguration af NAS-drev

Der er mange NAS-produkter til rådighed, men her beskrives  konfigurationsoplysningerne for nogle af de mere almindelige produkter. Søg på dette website efter dit mærke og model for at se, om der er oplysninger specifikt til dit produkt.

Se Føj et musikbibliotek til SoundTouch for at konfigurere dit NAS-drev til brug sammen med SoundTouch-appen.