Føj et musikbibliotek til SoundTouch

Gælder for:

mere...

Hvis du vil føje et musikbibliotek til din SoundTouch-konto, skal biblioteket være gemt på en af følgende:

Et NAS-drev (Network Attached Storage)

En computer med iTunes eller Windows Media Player

Kun musik, der er gemt i computerens "iTunes Music"-mappe (for iTunes-biblioteker) eller "My Music"-mappe (for Windows Media Player-biblioteker) vil være tilgængelig i SoundTouch-appen.

Bemærk: Biblioteker, der er gemt på en mobil enhed (dvs. en smartphone eller tablet) kan ikke tilføjes. I stedet kan du overføre musik fra din mobile enhed til en computer eller et NAS-drev. Du kan derefter tilføje a SoundTouch-musikbiblioteket fra computeren eller NAS-drevet.

Sådan tilføjes et musikbibliotek:

Åbn SoundTouch-appen. Hvis appen endnu ikke er installeret, skal du downloade appen til din mobile enhed eller computer

• Ved musikbiblioteker på computeren skal du åbne appen fra den computer, hvor biblioteket er gemt
  • For musikbiblioteker på NAS-drev skal du åbne appen fra en computer eller mobile enhed

Vælg menuikonet (≡) i øverste venstre hjørne i SoundTouch-appen, og vælg derefter "Tilføj tjeneste"
Bemærk: Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben

Vælg "Musikbibliotek på computer", hvis din musik er gemt på en computer, eller vælg "Musikbibliotek på NAS" , hvis dit musikbibliotek er gemt på et NAS-drev

Bemærk: Kun et bibliotek er tilladt pr. computer. Hvis der allerede findes et bibliotek for en computer, hvorfra du prøver at oprette et nyt bibliotek, skal du vælge det eksisterende bibliotek for den pågældende computer og vælge "FJERN MUSIKBIBLIOTEK", så det nye bibliotek kan tilføjes.

Vælg det musikbibliotek, der skal tilføjes:

• For musikbiblioteker på computere skal du vælge den type musikbibliotek, der skal tilføjes, ved at vælge den blå cirkel ud for iTunes eller Windows Media Player
  • For biblioteker på et NAS-drev skal du vælge det bibliotek, der skal tilføjes, ved at vælge den blå cirkel ved siden af det. Hvis biblioteket ikke er synligt, skal du vælge "OPDATER". Hvis det stadig ikke er synligt, skal du sikre, at drevet er tændt og forbundet til samme netværk, som enheden med SoundTouch-appen

Indtast et navn på biblioteket, og vælg "TILFØJ MUSIKBIBLIOTEK"

Biblioteket kan nu findes i SoundTouch-appen ved at navigere til Menu (≡) > Musikbibliotek.
Bemærk: Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben

Aktivér deling i iTunes eller Windows Media Player

Hvis du bruger et  iTunes- eller Windows Media Player-bibliotek, skal du aktivere deling af biblioteket.

Til iTunes:

• Åbn iTunes > Rediger > Indstillinger > Avanceret. Sørg for, at "Del iTunes XML med andre programmer" er markeret
  • Åbn iTunes > Rediger > Indstillinger > Deling. Sørg for, at "Del mit bibliotek på mit lokale netværk" er markeret. Markér derefter "Del hele biblioteket"

Til Windows Media Player:

• Åbn Windows Media Player > Stream .Vælg "Tillad fjernkontrol af afspilleren"
  • Åbn Windows Media Player > Stream. Vælg "Tillad, at enheder afspiller mine medier automatisk"