Opdatering af dit system

Inden du starter

Sådan opdaterer du dit system:

• Hvis tilbehørsbatteriet er tilsluttet dit system, skal systembatteriladestatus være 30% eller højere. Se Sådan kontrollerer du batteriniveauet. Når batteriet er opladet til 30%, kan systemet opdateres på enten batteri eller lysnetstrøm. Lysnetstrøm anbefales
  • En computer med internetforbindelse er påkrævet
  • Et USB-A- til USB-micro B-kabel er påkrævet

Installation af opdateringen

Åbn en webbrowser på din computer, og gå til btu.bose.com Hold din webbrowser åben under hele denne proces

Gennemse brugsvilkårene for Boses opdateringsprogram, og klik derefter på "Accepter og fortsæt", hvis du vil køre opdateringsprogrammet

Klik på "Download" for at downloade opdateringsprogrammet

Hvis din webbrowser giver mulighed for download, skal du vælge "Kør." Ellers skal du åbne den downloadede fil og installere opdateringen.

Tilslut et USB-kabel fra computeren til SERVICE-stikket på dit produkt

Indstil systemets tænd/sluk-knap i positionen Up/On

Klik på "Anvend ændringer." (Bemærk: Hvis der ikke er nogen opdatering, viser opdateringsprogrammet, at dit produkt er opdateret)

Når systemet er blevet opdateret, skal du afbryde forbindelsen mellem produktet og computeren