Sådan kontrollerer du batteriniveauet

Gælder for:

Når det valgfrie ekstra batteri er tilsluttet, blinker systemets strømforsyningslysdiode ved siden af tænd/sluk-knappen,  når der tændes, for at vise det resterende batteriniveau.

Du kan også altid kontrollere batteriniveauet ved at trykke to gange på Bluetooth-knappen i indgang 3-området.

Nedenstående tabel viser LED-statusindikatoren og tilsvarende batteriniveau.

Blå: 4 blink75-100 % opladet
Blå: 3 blink50-74 % opladet
Blå: 2 blink25-49 % opladet
Blå: 1 blink10-24 % opladet
Rød: 1 blinkUnder 10 % opladet