Forstå betjeningsknapperne

Betjeningsknapperne er placeret øverst på højttaleren. Følgende beskriver de enkelte knapper og deres funktionalitet.

Power:

Tryk for at tænde eller slukke højttaleren

Mens højttaleren er tændt skal du trykke og holde nede for at kontrollere batteriets opladningstilstand

Bluetooth®:

tryk for at vælge bluetooth-kilden (hvis du er i aux-tilstand)

Tryk og hold nede for at blive klar til at parre med en anden enhed

med stemmemeddelelser slået til skal du trykke for at høre, hvilken bluetooth-enhed, der er tilsluttet. tryk igen (inden for tre sekunder) for at oprette forbindelse til den næste parrede enhed

Tryk og hold nede i 10 sekunder for at rydde højttalerens hukommelse

AUX:

tryk for at vælge aux-kilden (hvis du er i bluetooth-tilstand)

Afspil/pause:

i bluetooth-tilstand skal du trykke én gang for at afspille/sætte på pause, to gange for at springe fremad og tre gange for at springe tilbage. bemærk: visse enheder understøtter muligvis ikke disse funktioner

I AUX-tilstand skal du trykke for at slå lyden til og fra

I sprogvalgstilstand skal du trykke og holde nede for at vælge et sprog

Minus (-):

Lydstyrke ned

Tryk for at rulle gennem sprogindstillingerne for stemmemeddelelser. Du kan få yderligere oplysninger ved at se Valg af sprog for stemmemeddelelser

Plus (+):

Lydstyrke op

Tryk for at rulle gennem sprogindstillingerne for stemmemeddelelser. Du kan få yderligere oplysninger ved at se Valg af sprog for stemmemeddelelser