Valg af sprog for stemmekommandoer

Højttaleren bruger stemmekommandoer til at guide dig igennem parrings- og tilslutningsprocesserne. Stemmekommandoer oplyser også navnet på de(n) aktuelt tilsluttede enhed(er) og minder dig om at oplade højtaleren, når batteriniveauet er lavt.

Første gang, du bruger din højttaler, skal du vælge et sprog:

tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde højtaleren

Power

tryk på volume + eller volume - for at rulle gennem listen over sprogindstillinger

Volume +

Volume -

når du hører dit sprog, skal du trykke på play/pause og holde den nede for at vælge

Play/Pause

Sådan ændrer du det valgte sprog:

tryk på og hold play/pause og volume + nede samtidig, indtil du hører stemmekommandoen for første sprogmulighed

Play/Pause

Volume +

Gentag trin 2 og 3 ovenfor

under sprogvalget lyser bluetooth-indikatoren konstant blåt.