Batterirummet

Gælder for:

Ud over batterierne findes betjeningskontakterne også i batterirummet. Betjeningskontakterne styrer Auto Off-funktionen, og om du hører lyd i et eller begge ører.

Åbning af batterirummet

Tryk godt ned i fingerfordybningen på dækslet til batterirummet, og skub dækslet nedad. Dækslet er forbundet til modulet. Forsøg ikke at tage det af.

Bemærk: Dækslet til batterirummet er designet til at være forsvarligt lukket. Ekstra kraft kan være nødvendig, når der trykkes ned for at frigøre dækslet.

Isætning eller udskiftning af batterier

Følg disse trin for at isætte eller udskifte batterierne:

Sluk for strømmen til headset

Sæt to alkaline AA batterier (medfølger) i betjeningsmodulet, og sørg for, at de vender rigtigt

Bemærk: Genopladelige batterier kan anvendes, men det vil ændre nøjagtigheden af batteriets strømindikator.

Du finder flere oplysninger om betjeningskontakterne i batterirummet under Indstilling af betjeningsmodulets betjeningskontakter.