Systemstatusindikatorer

Statusindikatorerne, som er placeret på toppen af SoundLink®-højttaleren, lyser, når en kilde eller en funktion er aktiveret.

angiver højttalerens bluetooth®-tilstand, når bluetooth-kilden er valgt:

• Blinker blåt – Synlig og klar til at blive parret til en enhed
  • Blinker hvidt – Forsøger at oprette forbindelse til en parret enhed
  • Lyser konstant hvidt – Forbundet med en parret enhed
  • Blinker, mens højttalerens lydstyrke øges eller reduceres, når Bluetooth er kilden. Når indikatoren blinker to gange, mens du holder en lydstyrkeknap nede, er maksimums- eller minimumslydstyrken nået

Højttaleren afspiller den kilde, der er tilsluttet AUX IN-stikket. Blinker, mens højttalerens lydstyrke øges eller reduceres, når AUX er kilden. Når indikatoren blinker to gange, mens du holder en lydstyrkeknap nede, er maksimums- eller minimumslydstyrken nået.

Blinker, når lyden er slået fra

Angiver batteriniveauet eller opladningsstatus. Lær mere om batteriets statusindikator her