Kontrol af batteristatus

Batteriets ydeevne varierer afhængigt af det indhold, der afspilles, og af lydstyrken. Ved almindelig brug holder højttalerbatteriet i op til 14 timer.

Når højttaleren tændes, lyser batteriindikatoren kort og slukkes derefter for at spare på batteristrømmen. Hvis batteriet skal oplades, lyser batteriindikatoren og blinker rødt uafbrudt, indtil højttaleren sluttes til vekselstrøm, og batteriet begynder at oplade.

Hvis du vil tjekke batteriets opladningsniveau, skal du trykke på TÆND/SLUK-knappen på højttaleren og holde den nede, så du kan se batteriindikatoren:

Tænd/sluk

• Grøn: 70 % af fuld opladning eller mere
  • Gul: 20-70 % af fuld opladning
  • Blinker rødt: 20 % eller mindre af fuld opladning (der er behov for opladning)

Batteribeskyttelsestilstand

Hvis højttaleren ikke er tilsluttet strøm og ikke bruges i mere end 24 dage, skifter den til batteribeskyttelsestilstand for at spare batteristrøm. Hvis du vil aktivere højttaleren igen, skal du slutte den til lysnettet.