Synkronisering af musikbiblioteket

Gælder for:

mere...

Hvis du ikke allerede har føjet et musikbibliotek til din SoundTouch-konto, skal du se Føj et musikbibliotek til SoundTouch for at få en vejledning og oplysninger om typen af musikbiblioteker, du kan tilføje.

Synkronisering af et musikbibliotek

Synkroniseringen foretages automatisk i SoundTouch-appen. Hvis du foretager ændringer af det gemte indhold i musikbiblioteket, kan det ses i appen inden for 15 minutter.

Om nødvendigt kan du manuelt synkronisere biblioteket ved at følge disse trin:

• Musikbibliotek på computer
    På computeren med musikbiblioteket skal du højreklikke på SoundTouch-ikonet nær uret i systembakken(Windows) eller menulinjen (Mac). Vælg derefter "Synkroniser musikbibliotek"
  • Musikbibliotek på NAS
    Under indstillingerne for NAS-drevet skal du kigge efter en funktion "til opdatering af synkronisering" eller "re-indeksering". Det synkroniserer indholdet af musikbiblioteksmappen, der er forbundet til din SoundTouch-konto. Få mere at vide om synkronisering af drevet  i vejledningen til NAS-drevet

Hvis du har problemer med synkronisering

Til computere

• SoundTouch-biblioteker oprettes fra filer i enten et iTunes- eller Windows Media Player-bibliotek. Når du opretter et musikbibliotek via SoundTouch-appen, skal du sørge for at vælge enten iTunes eller Windows Media Play, afhængigt af hvordan du opbevarer din musik på computeren. Hvis dit musikbibliotek er gemt på en anden måde på computeren, skal du flytte det til enten iTunes eller Windows Media Player, før det kan findes med SoundTouch-appen
  • Musik skal gemmes på computerens interne harddisk. Hvis musikken er på en telefon, tablet, USB-harddisk, en anden netværksforbundet computer eller i en cloud-tjeneste, skal du downloade den musik, du vil have i dit bibliotek, til computeren, så den kan føjes til et musikbibliotek.

Til computere og NAS-drev

Sørg for, at de musikfiler, du prøver at afspille, er i et af følgende formater, der er kompatibel med SoundTouch:

• MP3
  • M4A
  • WMA
  • AAC*

*Bemærk: Filer, der er købt fra iTunes, kan være "beskyttede" AAC-filer, der er låst af Apples varemærkebeskyttede DRM. Disse filer kan kun afspilles i SoundTouch-appen ved at konvertere dem, så beskyttelsen fjernes. Du kan se, om dine filer er beskyttede i iTunes ved at tjekke, om der står "BeskyttetAAC" under kolonnen "Type" i iTunes. Vælg filerne, højreklik på dem, og få iTunes til at konvertere dem, så de kan blive tilgængelige via SoundTouch.

Hvis dine musikfiler er i et format, der ikke er anført ovenfor, skal du konvertere dem til et kompatibelt format. Både iTunes og Windows Media Player kan konvertere musikfiler.