SoundDock 10 system LED-statusindikatorer

Gælder for:

Systemet er slukket.

Systemet er i standbytilstand med lavt strømforbrug (systemer, der er købt efter september 2012). Se Standby for yderligere information.

Lyser konstant: Anlægget er tændt, og den dockede kilde er valgt.

Blinker langsomt: Systemet modtager en kommando fra fjernbetjeningen til den dockede kilde.

Blinker hurtigt: Systemet har nået min./maks. lydstyrke.

Lyser konstant: Systemet er tændt, og AUX-kilden er valgt.

Blinker langsomt: Systemet modtager en kommando fra fjernbetjeningen til AUX-kilden.

Blinker hurtigt: Systemet har nået min./maks. lydstyrke.

Blinker samtidigt eller skiftevis: Klik på fanen "Kontakt os" ovenfor