Standbytilstand

Gælder for:

det digitale sounddock 10 bluetooth®-musiksystem skifter til to forskellige standbytilstande. den første er en standby-klartilstand med opladning. dette er den tilstand, systemet skifter til, når du tilslutter det lysnettet. det oplader din ipod®/iphone® og er altid klar til af afspille. den anden tilstand er en standbytilstand med lavt strømforbrug. systemet skifter ikke til denne tilstand, når der er en ipod/iphone i docken. når systemet er i standbytilstand med lavt strømforbrug, lyser standbyindikatoren på frontpanelet.

bemærk: kun enheder produceret efter september 2012 har indikatoren.

• Når du trykker på OFF på Bose®-fjernbetjeningen, holder systemet op med at afspille musik og skifter til opladningsstandby. Hvis du igen trykker på OFF på Bose-fjernbetjeningen, skifter systemet til standbytilstand med lavt strømforbrug, og indikatoren blinker kun, når der ikke er en iPod/iPhone i docken
  • Når du fjerner din enhed fra docken, skifter systemet til opladningsstandby, og ingen af indikatorerne lyser. Efter 30 minutter uden kommandoer skifter systemet til standbytilstand med lavt strømforbrug
  • Når systemet er i Bluetooth-tilstand, og hvor der hverken er tilsluttet enheder eller afspilles lyd, skifter systemet til standbytilstand med lavt strømforbrug efter 30 minutter
  • Hvis der ikke kommer nogen lyd fra en enhed, som er tilsluttet AUX IN, eller hvis stikket fjernes fra AUX IN-stikket, vil systemet skifte til standbytilstand med lavt strømforbrug efter 30 minutter