90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Opsætning af systemet

Første gang du bruger din SoundLink®-højttaler, skal du slutte den til lysnettet og oplade batteriet i tre timer. Mens batteriet oplades, kan du begynde at bruge højttaleren.

Følg disse trin for at slutte den til lysnettet:

Afhængigt af din strømforsyningstype, skal du forlænge benene i strømforsyningen

eller skubbe lysnetadapteren for dit område ned i strømforsyningen

Tilslut strømledningen på strømforsyningen til DC-stikket på bagsiden af højttaleren

Tilslut strømforsyningen til en tændt stikkontakt. Højttaleren udsender en tone som en bekræftelse af, at den er tilsluttet lysnettet, og opladningen begynder. På forsiden af højttaleren blinker statusindikatoren for batteri gult for at vise, at batteriet oplades

Parring og tilslutning af en enhed med højttaleren

Første gang du tænder din højttaler, er den klar til parring og tilslutning af din første enhed. Følg disse trin for at parre og tilslutte din enhed:

På din højttaler skal du trykke på TÆND/SLUK-knappen. Bluetooth®-statusindikatoren på højttaleren blinker blåt for at vise, at højttaleren er synlig

Tænd/sluk

Tænd Bluetooth på din enhed

Find listen over Bluetooth-enheder, og vælg den enhed, der hedder "Bose SLIII." Hvis din enhed beder dig indtaste en adgangskode, skal du indtaste "0000" (fire nuller)

Når parringen er gennemført, og din enhed er sluttet til højttaleren, skifter Bluetooth-statusindikatoren på højttaleren fra at blinke blåt til at lyse hvidt konstant, og højttaleren udsender en tone.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback