90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Opsætning af systemet

Opsætningen kræver kun én lydtilslutning til dit tv og én netledning.

Bemærk: Dette system kan bruges til næsten ethvert tv. Det kan bruges som en fod til tv med sokler på op til 24 cm "i bredden og 12,25 cm" i dybden. Eller stil det under et vægmonteret tv, på en hylde eller i et mediekabinet. Systemet kan bære en vægt på 34 kilo.

Sæt dit tv til side, men hav det lige i nærheden. Det er en god idé at dreje det, så du har adgang til tilslutningspanelet

Placer Bose®-systemet dér, hvor du har tænkt dig at anbringe dit tv

Tilslut et af de medfølgende lydkabler til dit tv's lydudgang

I dag har de fleste tv'er de tre typer lydudgange, som vises herunder. For at opnå den bedste ydelse skal du altid bruge den udgang, der har den bedste kvalitet. Optisk er det første valg, koaksial er andet og analog er tredje.

optisk digital lyd (anbefales): en digital lydudgang, der overfører digitale data i form af pulserende lys via et fiberoptisk kabel.

bemærk: hvis du bruger et optisk kabel, skal du sørge for at fjerne beskyttelseshætten i begge ender. når du sætter stikket i, kan der være en let modstand, og det kan være nødvendigt at trykke til for at få stikket ordentligt i.

koaksial digital lyd (anbefales): en digital lydudgang, der overfører digitale data via et 75-ohm koaksialkabel.

analog stereolyd: den mest almindelige type lydudgang, hvor venstre og højre kanal tilsluttes separat. brug denne tilslutning, hvis det ikke er muligt at bruge digitale lydudgange

Sæt den anden ende af det valgte lydkabel ind i det tilsvarende lydindgangsstik på Bose-systemet

Sæt den ene ende af den medfølgende netledning i vekselstrømsindgangen på lydsystemet

Hvis du bruger Bose-systemet som standby til dit tv, skal du placere tv'et oven på systemet og sørge for, at tv'ets sokkel er centreret og ikke rager ud over systemets kanter

Tilslut Bose-systemets netledning til en stikkontakt. Et øjeblik efter tilslutning af strøm udsender systemet to toner, hvilket betyder, at det er klar til brug

Når dit system er sat op og klar til brug, anbefales det at slukke dine tv-højttalere og kun lade tv-lyden blive afspillet gennem din Bose-system for at opnå de bedste resultater. Se Slukning af de interne tv-højttalere, hvis du har brug for hjælp.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback