Slukning af tv’ets indbyggede højttalere

For at få den fulde fordel af at høre tv-lyd via dit Bose®-system skal du slukke for de indbyggede højttalere i tv'et. Tv'et har muligvis en lydmenu på skærmen, som gør det muligt at slukke for tv'ets højttalere. Hvis tv'et har både faste (FIX) og variable (VAR) lydudgangsstik, bør du bruge de faste udgange, som giver den bedste lydkvalitet.

Nyere fjernsyn har normalt et indstillingsmenupunkt, der gør det muligt at slukke for højttalerne. Ældre fjernsyn har muligvis en kontakt til at tænde/slukke for højttalerne på bagpanelet i nærheden af lydudgangsstikkene.

Brug af en tv-opsætningsmenu

Følg disse trin for at bruge tv-opsætningsmenuen:

På tv'ets fjernbetjening skal du finde og trykke på menuknappen for at aktivere displayet for lyd- og videoindstillinger på tv-skærmen. Nogle fjernbetjeninger kan have en knap til lydopsætning eller indstillinger

Find den lydmenu, der bruges til at slå højttalerne til eller fra, og vælg "fra"

Vælg "Fixed" i afsnittet lydudgange i opsætningsmenuen, hvis den er tilgængelig

Bemærk: Hvis tv'et ikke har en menuindstilling til at slukke de interne højttalere, skal du gå ud af lydmenuen og reducere tv-lydstyrken til laveste indstilling.

Brug af en kontakt til at tænde/slukke for højttalerne

Følg disse trin for at bruge kontakten til at tænde/slukke for højttalerne:

På bagsiden af tv'et skal du stille kontakten SPEAKER ON/OFF på OFF

Juster fjernsynets lydstyrke til ca. 80 % af den højeste lydstyrke