Opsætning af systemet

Gælder for:

Download Bose Music-appen

Med Bose Music-appen kan du konfigurere og kontrollere dit produkt fra en hvilken som helst mobil enhed, som f.eks. en smartphone eller tablet. Ved hjælp af appen kan din enhed fungere som en fjernbetjening til højttaleren: Du kan streame musik, indstille og ændre forudindstillinger, tilføje musiktjenester, finde internetradiostationer, konfigurere en stemmeassistent og administrere højttalerindstillinger.

Hent og installér den gratis Bose Music-app fra din mobile enheds app store

Opret en Bose-konto, eller log på din eksisterende Bose-konto

Hvis du ikke har en Bose-konto, skal du vælge Opret konto og følge appens instruktioner

Hvis du allerede har en Bose-konto, skal du trykke på Log på og indtaste dit brugernavn og din adgangskode

Føj produktet til din konto og dit netværk

På skærmbilledet Tilføj produkt skal du vælge dit produkt. Hvis du har flere produkter, skal du føre fingeren til venstre eller højre for at finde det produkt, du ønsker at foretage opsætning af

Bemærk: Hvis du ikke kan se dit produkt:

• Luk Bose Music-appen på alle enheder i nærheden
  • Slå Bluetooth® til på enheden, som kører appen
  • Hold enheden, som kører appen, tæt på produktet
  • Fjern netledningen fra produktet i 30 sekunder

Vælg dit Wi-Fi®-netværk på rullelisten, og indtast adgangskoden. Bemærk: Hvis du ikke kan se dit netværk, skal du vælge Indtast Wi-Fi manuelt og indtaste dit netværksnavn, sikkerhedstype og adgangskode

Tryk på Send, og vent, mens produktet bliver tilsluttet dit netværk

Vælg et navn, eller indtast et til dit produkt ved at vælge Brugerdefineret navn

Beslut om du vil dele dit produkt med andre personer på dit netværk. Få flere oplysninger ved at se Indstilling af produktets delingstilstand

Tryk på Gem (Save)

Tilføj dine musiktjenester

Vælg en musiktjeneste, der skal tilføjes:

• Hvis du allerede har en konto til tjenesten, skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode
  • Hvis du ikke allerede har en konto til tjenesten, skal du følge appens anvisninger for at oprette en ny konto

Når den er tilføjet, kan du vælge en anden tjeneste, der skal tilføjes.

Konfigurer en stemmeassistent

Vælg den stemmeassistent, du vil bruge:

• Hvis du allerede har en konto til stemmeassistenten, skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode
  • Hvis du ikke allerede har en konto til stemmeassistenten, skal du følge appens anvisninger for at oprette en ny konto

Bemærk: Stemmetjenester er ikke tilgængelige i alle lande.