Indstilling af produkt til offentlig eller privat deling

Deling gør det nemt for brugere på samme Wi-Fi-netværk at bruge samme Bose-produkter med deres egen Bose Music-konto. I offentlig tilstand er produkterne tilgængelige til deling med alle brugere på netværket. Ved deling kan brugerne på netværket:

• Lytte til deres egne Bose Music-afspilningslister og -radiostationer
  • Afspille, pause og justere lydstyrken (på det delte produkt eller grupperede produkter)
  • Justering af produktindstillinger, inklusive stemmeassistenten

Bemærk: Du kan også lade andre bruge dit produkt ved at tilslutte via Bluetooth eller ved hjælp af en kompatibel app fra en tredjepart, der understøtter Wi-Fi-afspilning, som f.eks. Spotify.

Valg af delingstilstand

I Bose Music-appen skal du trykke på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne

Vælg det produkt, der skal deles

Tryk på produktbilledet i nederste højre hjørne

Tryk på Indstillinger > Deling , og brug til/fra-knappen for at slå offentlig tilstand til eller fra

Bemærk: Når du ændrer offentlig tilstand fra tændt til slukket, har brugere, du allerede har delt med, stadig adgang til dit produkt og kan foretage ændringer, men yderligere brugere kan ikke få adgang, mens offentlig tilstand er slukket. Hvis du ikke længere vil dele med alle de brugere, der allerede har adgang, skal du gendanne systemets fabriksindstillinger og konfigurere systemet igen. Du kan få flere oplysninger under Gendannelse af fabriksindstillinger.