Gratis levering og gratis returnering
 

Indstilling af produktets delingstilstand

Deling gør det nemt for brugere på samme Wi-Fi-netværk at betjene samme Bose-produkter med deres egen Bose Music-konto. Ved deling kan brugerne på netværket:

  • Lytte til afspilningslister og stationer fra musiktjenester, der er knyttet til deres egen Bose Music-konto
  • Afspille, pause og justere lydstyrken (på det delte produkt eller grupperede produkter)
  • Tilpasse produktindstillingerne
  • Fjerne stemmeassistenten og konfigurere en ny stemmeassistentkonto
  • Tildele en ny forudindstilling eller ændre eksisterende forudindstillinger

Bemærk: Venner og familie, som ikke har en Bose Music-konto, kan også afspille musik via en Bluetooth-forbindelse eller via en tredjeparts app, der understøtter Wi-Fi-afspilning.

Ændring af delingstilstand

I Bose Music-appen skal du trykke på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne

Vælg produktet

Tryk på produktbilledet i nederste højre hjørne

Tryk på Indstillinger > Deling, og vælg, hvorvidt du vil dele med andre brugere på netværket

Bemærk: Når deling er deaktiveret for et produkt, kan brugere, der allerede har tilføjet produktet til deres konto, mens deling var aktiveret, stadig betjene produktet og foretage ændringer, men flere brugere kan ikke tilføje produktet. Hvis du vil stoppe delingen af et produkt med alle brugere, som har tilføjet produktet til deres konto, skal du gendanne systemet's fabriksindstillinger, opsætte systemet igen og – når du bliver spurgt under opsætningen – vælge ikke at dele produktet.

Var dette en hjælp?

Send

Tak for dine kommentarer.