Send Bluetooth-lyd til flere SoundTouch-systemer

Gælder for:

mere...

Et SoundTouch-system med Bluetooth kan sende lyd, der afspilles fra en tilsluttet Bluetooth-enhed til andre SoundTouch-systemer på netværket – selv om disse andre systemer ikke understøtter Bluetooth

Inden du starter:

Sørg for, at du har et SoundTouch-system, der understøtter Bluetooth. Hvis du ikke er sikker, skal du se SoundTouch-systemer med Bluetooth-tilslutning

Sådan gentransmitteres Bluetooth-lyd til flere systemer:

1. Par din Bluetooth-enhed med dit SoundTouch-system. Se Parring af Bluetooth -aktiveret enhed ved hjælp af SoundTouch-appen for at få hjælp
  2. Tryk eller klik på systemnavnet nederst i appen for at åbne systemets kontrolfunktioner
  3. Swipe systemikonerne til venstre eller højre for at finde dit SoundTouch-system med Bluetooth
  4. Under lydstyrkeskyderen skal du vælge "+"-tegnet til højre for de systemnavne, du vil høre, eller vælge "AFSPIL ALLE" for at høre alle systemer

Tip til håndtering af grupperede systemer

• Du kan føje lige så mange systemer, som du har på dit netværk, til en gruppe, eller du kan hurtigt tilføje alle systemer ved at vælge "AFSPIL ALLE"
  • Fjern et system fra en gruppe ved at klikke eller trykke på "X'et" ud for systemnavnet
  • Hvert grupperede SoundTouch-system har sin egen lydstyrkeregulering. Der er en master volume under systemerne, hvor lydstyrken kan skrues op eller ned for alle systemerne i gruppen, så deres relative lydstyrke passer til hinanden
  • Bluetooth har en rækkevidde på ca. ni meter, der kan reduceres af  interferens, f.eks. vægge og døre. Under streaming med Bluetooth, skal du holde Bluetooth-enheden inden for ni meter af værten for at opretholde enhedens Bluetooth-forbindelse