Parring af en Bluetooth-aktiveret enhed ved hjælp af SoundTouch-appen

Gælder for:

mere...

Hvis dit SoundTouch-system understøtter Bluetooth, kan du nemt få adgang til musik trådløst fra Bluetooth-enheder som smartphones og tablets.

Inden du starter

• Vær sikker på, at dit SoundTouch-system understøtter Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger under SoundTouch-systemer med Bluetooth-tilslutning
  • Hvis du endnu ikke har konfigureret din SoundTouch-konto ved hjælp af SoundTouch-appen, skal du gøre det og vælge at installere eventuelt tilgængelige systemopdateringer. Hvis du har problemer med opdateringer, skal du gå til siden Softwaredownloads for at finde links til opdateringer til dit system

Sådan parres en Bluetooth-enhed:

Vælg Menu (≡) i øverste venstre hjørne i SoundTouch-appen
Bemærk: Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben

Vælg "Indstillinger > Højttalerindstillinger", og vælg dit SoundTouch-system for at se skærmbilledet Systemoplysninger

Vælg "Bluetooth", og vælg "PAR"

På den Bluetooth-enhed, du vil parre, skal du gå ind under dens indstillinger og slå Bluetooth til

Under enhedens Bluetooth-indstillinger skal du vælge dit SoundTouch-system fra listen over tilgængelige Bluetooth-enheder (Bemærk: Du skal eventuelt først vælge "Søg efter enheder" eller "Tilføj ny enhed", før enheden kan findes på dit SoundTouch-system)

Når den er parret, kan du afspille og streame musik fra din Bluetooth-aktiverede enhed til dit SoundTouch-system