Ændr eller vælg et sprog efter den første opsætning

Følgende er en liste over de forudinstallerede sprog: Engelsk, mandarin, hollandsk, spansk, japansk, russisk, fransk, italiensk, polsk, tysk og portugisisk. For at hente et andet sprog skal du gå til:  http://updates.Bose.com/SoundLinkMiniII

Hvis dit sprog ikke er tilgængeligt, se Deaktivere stemmemeddelelser.

Valg af sprog under den første opsætning

På højttaleren skal du trykke på + eller - for at rulle gennem sprogene

+

-

Når du hører dit sprog, skal du trykke på og holde multifunktionsknappen nede, indtil du hører "klar til parring"

Multifunction

Ændring af sprog efter den første opsætning

Tryk på multifunktionsknappen og + samtidigt, og hold dem nede, indtil du hører stemmekommandoen for den første sprogmulighed

Multifunction

+

Tryk på + eller - for at rulle gennem sprogene

+

-

Når du hører dit sprog, skal du trykke på og holde Multifunction-knappen nede

Multifunction