Forsendelse vil være tilgængelig om 2 uger, med en risikofri prøveperiode på 90 dage og GRATIS standardforsendelse.

Deaktivering af stemmekommandoer

Hvis du vil deaktivere stemmekommandoer, skal du sørge for, at højttaleren er tændt. Tryk og hold derefter knapperne + og - nede samtidigt, indtil du hører "stemmekommandoer deaktiveret."

Hvis du vil aktivere stemmekommandoer, skal du sørge for, at højttaleren er tændt. Tryk og hold derefter knapperne + og - ned samtidigt, indtil du hører "stemmekommandoer aktiveret."