Deaktivering af stemmekommandoer

Hvis du vil deaktivere stemmekommandoer, skal du sørge for, at højttaleren er tændt. Tryk og hold derefter knapperne + og - nede samtidigt, indtil du hører "stemmekommandoer deaktiveret."

Hvis du vil aktivere stemmekommandoer, skal du sørge for, at højttaleren er tændt. Tryk og hold derefter knapperne + og - ned samtidigt, indtil du hører "stemmekommandoer aktiveret."