Gendannelse af fabriksindstillinger

En fabriksnulstilling rydder alle indstillinger for kilde, lydstyrke og netværk fra systemet, så de oprindelige fabriksindstillinger igen er gældende.

Hvis du har tilføjet en stemmeassistent

1. Åbn appen til stemmeassistenten, find dine tilknyttede smart-enheder, og fjern det Bose-produkt, du vil nulstille
  2. I Bose-appen skal du gå til indstillingerne for produktet og vælge Stemmeassistent > Fjern konto
  3. Fjern produktet fra din Bose-konto. Få flere oplysninger ved at se Sådan fjerner du et produkt fra din Bose Music-konto
  4. Tryk på knapperne Lydstyrke - og AUX samtidig, og hold dem nede i 10 sekunder.

Hvis du ikke har tilføjet en stemmeassistent

1. Fjern produktet fra din Bose-konto Få flere oplysninger ved at se Sådan fjerner du et produkt fra din Bose Music-konto
  2. Tryk på knapperne Lydstyrke - og AUX samtidig, og hold dem nede i 10 sekunder.

For at sætte dit system op igen skal du åbne Bose Music-appen og følge anvisningerne i appen. Hvis du har mere end ét produkt, skal du trykke på Min Bose-ikonet i øverste venstre hjørne og derefter trykke på +