Gendannelse af fabriksindstillinger

Gælder for:

En fabriksnulstilling rydder alle indstillinger for kilde, lydstyrke og netværk fra systemet, så de oprindelige fabriksindstillinger igen er gældende.

Hvis du vil gendanne fabriksindstillingerne, skal du trykke på knapperne Lydstyrke og AUX og holde dem nede i 10 sekunder.

For at sætte systemet op igen skal du åbne Bose Music-appen og følge appens anvisninger. Hvis du har mere end et produkt, , skal du trykke på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne og derefter trykke på ikonet + for at tilføje et produkt.