Sådan fjerner du et produkt fra din Bose Music-konto

I Bose Music-appen skal du fra Min Bose-skærmen trykke på ikonet Kontoindstillinger i øverste højre hjørne af skærmen

Ikon for Kontoindstillinger

Tryk på Administrer højttalere > Rediger

Vælg produktet for at fjerne det

Tryk på Slet

Tryk på Fjern for at bekræfte, at du vil fjerne produktet

For at vende tilbage til Min Bose-skærmen skal du trykke på ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.

Ikon for Bose Music-app

Vigtige ting at bemærke:

Hvis du fjerner produktet, vil dine forudindstillinger blive fjernet

Hvis du er logget ind på produktet med din Amazon-konto, og du fjerner produktet fra din Bose Music-konto, kan det tage op til 1 time, før Alexa fjernes fra produktet. Hvis du vil fjerne Alexa med det samme, kan du tage produktet ud af strømforsyningen og tilslutte det igen. Når Alexa er blevet fjernet, vil alle, der bruger produktet, miste adgangen til Alexa

Bemærk: Amazon Alexa er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.