Fjernbetjening fungerer ikke

Hvis soundbaren ikke reagerer på tænd/sluk-, lydstyrke- og kildevalgskommandoerne fra den medfølgende fjernbetjening, kan du prøve følgende:

Brug fjernbetjeningen inden for 6 meter fra soundbaren, da dette er den maksimale rækkevidde.

Hvis de seks kildeikoner på fjernbetjeningen blinker, er fjernbetjeningen ikke forbundet til soundbaren.

For at forbinde fjernbetjeningen til soundbaren igen skal du gøre følgende:

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på knapperne Lydstyrke ned og Venstre navigation og holde dem nede i fem sekunder for at rydde fjernbetjeningens parringsliste
  2. Tryk på knappen Centernavigation én gang for at sætte fjernbetjeningen i parringstilstand
  3. Åbn Bose Music-appen, og tryk på billedet af soundbaren, som vises i nederste højre hjørne
  4. Vælg Indstillinger > Par ny fjernbetjening
  5. Følg vejledningen i appen
  6. Når fjernbetjeningen er fundet, skal du trykke på Fortsæt for at færdiggøre parringsprocessen

Hvis du vil konfigurere denne fjernbetjening til at betjene andre enheder, skal du se Programmering af universalfjernbetjeningen

Sæt nye batterier i fjernbetjeningen. Hvis du har udskiftet batterierne for nylig, skal du sørge for, at placeringen af symbolerne + og - på batterierne passer til markeringerne + og - i batterirummet.

Isætning af batterier

Nulstil soundbaren ved at tage netledningen ud af stikkontakten, vent 30 sekunder, og sæt derefter netledningen i en stikkontakt, der virker.