Programmering af universalfjernbetjening

Gælder for:

Bose Soundbar Universal Remote er ekstraudstyr til Soundbar 500.

På din mobilenhed skal du downloade Bose Music-appen via Google Play eller Apple App Store.

Smartphone, der viser Bose Music-appen

Bose Music-appen er kun tilgængelig til enheder, der som minimum kører Android 5.1 eller iOS 10. Kindle-enheder understøttes ikke.

Åbn Bose Music-appen, og tryk på billedet af soundbaren, der vises nederst til højre på skærmen

Hvis billedet er af et andet produkt, skal du trykke på ikonet Mit Bose i øverste venstre hjørne, vælge soundbaren og derefter trykke på billedet af soundbaren, der vises i nederste højre hjørne.

Vælg Indstillinger

I afsnittet Universalfjernbetjening:

• Vælg TV for at konfigurere fjernbetjeningen, så du kan betjene dit TV
  • Vælg Konfigurer for at konfigurere fjernbetjeningen, så du kan betjene andre enheder såsom en kabel-tv-modtager, satellitmodtager eller diskafspiller
  • Hvis disse muligheder ikke er til stede, skal du vælge Avanceret for at parre Bose Soundbar Universal Remote med soundbaren først

Følg appens vejledning for at afslutte programmeringen af fjernbetjeningen. Instruktionerne varierer, afhængigt af om du konfigurerer en TV- eller ikke-TV-enhed