Programmering af universalfjernbetjening

Gælder for:

På din mobilenhed skal du downloade Bose Music-appen via Google Play eller Apple App Store

Bose Music-appen er kun tilgængelig til enheder, der som minimum kører Android 5.1 eller iOS 10. Kindle-enheder understøttes ikke.

I Bose Music-appen skal du trykke på hovedtelefon- og højttalerikonet i øverste venstre hjørne for at få adgang til Min Bose-skærmen

Tryk på billedet af soundbaren, der er vist i nederste højre hjørne af skærmbilledet

Vælg Indstillinger (Settings)

I den universelle fjernbetjening skal du vælge TV for at konfigurere fjernbetjeningen, så den kan betjene dit TV

Vælg Kilder (Sources) for at konfigurere fjernbetjeningen til at betjene andre enheder, som f.eks. en kabelboks, satellitboks eller diskafspiller.

Følg appens vejledning for at afslutte programmeringen af fjernbetjeningen