Fjernbetjening fungerer ikke

Gælder for:

Hvis soundbaren ikke reagerer på tænd/sluk-, lydstyrke- og kildevalgskommandoerne fra den medfølgende fjernbetjening, kan du prøve følgende:

Brug fjernbetjeningen inden for 6 meter fra soundbaren, da dette er den maksimale rækkevidde

Fjern eventuelle forhindringer, som kan blokere modtagerne af fjernsignalet længst til venstre og højre på forsiden af soundbaren

Hvis du har købt den valgfri Bose Soundbar Universal Remote, og dens seks kildeikoner blinker, er fjernbetjeningen ikke knyttet til soundbaren

For at forbinde fjernbetjeningen til soundbaren igen skal du gøre følgende:

1. Fjern batteriet fra fjernbetjeningen
  2. Tryk på funktionsknappen (det cirkelformede ikon) på soundbaren, og hold den nede i fem sekunder
  3. Sæt batteriet i fjernbetjeningen
  4. Fjernbetjeningen og soundbaren bliver forbundet igen efter 15 sekunder

Hvis du vil konfigurere denne fjernbetjening til at betjene andre enheder, skal du se Programmering af universalfjernbetjening.

Sæt nye batterier i fjernbetjeningen. Hvis du har udskiftet batterierne for nylig, skal du sørge for, at placeringen af symbolerne + og - på batterierne passer til markeringerne + og - i batterirummet

Isætning af batterier

Nulstil soundbaren ved at tage netledningen ud af stikkontakten, vent 30 sekunder, og sæt derefter netledningen i en stikkontakt, der virker