Programmering af handlingsknappen

Action-knappen er en programmerbar knap, som giver dig hurtig og nem adgang til Amazon Alexa, din Google Assistant eller støjreduktion. Action-knappen er placeret på bagsiden af venstre ørekop.

Bemærk: Amazon Alexa og Google Assistant er ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande.

Download Bose Connect-appen for nemt at programmere handlingsknappen.

Indstilling af Action-knappen til Amazon Alexa: Med Alexa kan du bede om at afspille musik, høre nyheder, tjekke vejrudsigten, betjene Smart Home-enheder og meget mere. Alexa bor i skyen og bliver hele tiden smartere, fordi der tilføjes nye funktioner, som automatisk leveres til din enhed. Det er nemt at bruge Alexa via dine hovedtelefoner – bare tryk og spørg, så svarer Alexa med det samme.

Indstilling af Action-knappen til Google Assistant: Google Assistant giver dig mulighed for hurtigt at nyde underholdning, holde forbindelsen, hente oplysninger og administrere din dag – alt sammen uden at kigge på telefonen. Du kan finde flere oplysninger om, hvad din Google Assistant kan bruges til, ved at besøge: https://support.google.com/headphones

Indstilling af handlingsknappen til støjreduktion: Giver dig mulighed for hurtigt og nemt at ændre indstillingen for støjreduktion. Støjreduktion reducerer uønsket lyd og giver en mere klar og naturtro lydoplevelse. Du kan vælge tre niveauer af støjreduktion baseret på dine lyttepræferencer og omgivelserne.

Sådan programmeres Action-knappen:

Åbn Bose Connect-appen, og tilslut dine hovedtelefoner

I øverste højre hjørne af appen skal du trykke på tandhjulsikonet (Indstillinger) for at åbne indstillingsmenuen

I menuen Indstillinger skal du vælge Handlingsknap

Vælg mellem StøjreduktionGoogle Assistant eller Amazon Alexa

Bemærk: Alexa-appen skal være installeret på din mobilenhed, hvis Action-knappen indstilles til Alexa. Download Alexa-appen fra Google Play eller App Store. Alexa er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Google Assistant er standard på omfattede Android-enheder*. Til iOS-enheder skal Google Assistant-appen downloades fra App Store. Google Assistant er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

*Fungerer på Android 6.0-enheder eller nyere med Google Play-tjenester, >1,5 GB hukommelse og 720p skærmopløsning eller derover. Klik her for at se de komplette systemkrav og specifikationer.

Du kan finde flere oplysninger om brug af Google Assistant i hovedtelefonerne under Sådan bruges Google Assistant.

Du kan finde flere oplysninger om brug af Amazon Alexa i hovedtelefonerne under Sådan bruges Amazon Alexa.