Sådan bruges Google Assistant

Hovedtelefonerne har Google Assistant indbygget. Du kan hurtigt nyde underholdning, holde forbindelsen, hente oplysninger og administrere din dag – alt sammen uden at kigge på telefonen.

Bemærk: Google Assistant er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Indstil handlingsknappen til din Google Assistant

Tilslut hovedtelefonerne til din mobilenhed

Indstil din Google Assistant via din mobilenhed:

På din Android-enhed skal du trykke på Hjem-knappen for at åbne Google Assistant og følge instruktionerne på skærmen

På din iOS-enhed skal du åbne eller downloade Google Assistant-appen og følge appens instruktioner

Bemærk: Google Assistant er tilgængelig på omfattede Android 6.0-enheder* eller nyere. Google Assistant-appen skal downloades på iOS-enheder.

*Virker på Android 6.0-enheder eller nyere med Google Play-tjenester, >1,5 GB hukommelse og en skærmopløsning på 720p eller højere. Klik her for at se alle krav og specifikationer.

Brug din Google Assistant

Hvad skal jeg gøreSådan gør du
Tal til din Google Assistant

Tryk og hold på Action-knappen, og tal for at begynde. Du kan sige ting som:

"Hvordan er trafikken til arbejde?"

"Fortæl mig om min dag."

"Hvad er de seneste overskrifter?"

"Hvornår går mit fly?"

"Tilføj mælk og æg til min indkøbsliste".

Få andre eksempler på spørgsmål og ting, du kan gøre, ved at besøge:

http://assistant.google.com/platforms/phones/#headphones

Få dine beskederTryk på Action-knappen
Stop din Google AssistantDobbelttryk på handlingsknappen
Besvar en SMS (hvor tilgængelig)Når du har modtaget en besked, skal du trykke på og holde handlingsknappen nede for at svare. Når du er færdig, skal du slippe knappen.

Du kan også downloade Bose Connect-appen for nemt at opsætte handlingsknappen.

Du kan få yderligere hjælp til din Google Assistant på: https://support.google.com/headphones