Opdatering af fjernbetjening

Følg disse trin for at installere en softwareopdatering på din Bose®-fjernbetjening:

Kontrollér, at betjeningskonsollen har softwareversion 01.02.00 eller nyere installeret. Se Kontrol af softwareversion for yderligere oplysninger

Placer fjernbetjeningen inden for ca. en halv meters afstand fra konsollen

Bemærk: Hvis konsollen skal opdateres, skal opdateringen køres en gang for konsollen og igen for fjernbetjeningen.