Udførelse af en systemopdatering

Systemsoftwareopdateringer fra Bose er tilgængelige med jævne mellemrum og kan hentes via internettet til det USB-drev, der følger med systemet.

Følg disse trin for at installere en Bose®-systemopdatering:

Sørg for, at USB-drevet er tømt for data

Tryk på SETUP på konsolenheden

På fjernbetjeningen skal du trykke på PIL NED for at rulle gennem systemmenuen på tv'et, indtil "OPDATERING" er fremhævet. Tryk derefter på OK

Når du bliver bedt om at udføre en opdatering, skal du sikre dig, at "JA" er fremhævet. Tryk derefter på OK

Sæt USB-drevet i USB-porten på betjeningskonsollen

Når du bliver bedt om det, skal du fjerne USB-drevet fra betjeningskonsollen

Slut USB-drevet til en computer

i. Åbn USB-drevet

ii. Dobbeltklik på filen download_launcher, der fører dig til en opdateringsside på Bose.com

iii. Vælg dit sprog

iv. Dette fører dig til en side, der kontrollerer det system, du opdaterer. In all cases, click "Continue to software updates >"

v. Den næste side sikrer, at opdateringsprocessen blev fulgt ved at sætte USB-nøglen i konsolenheden. Klik på "Fortsæt til softwareopdateringer>"

vi. Klik på "Overførsel for Windows" eller "Overførsel for Mac", og følg vejledningen på skærmen. Bemærk: Vælg "Kør", når vinduet Filoverførsel vises

vii. Fjern USB-drevet fra computeren, når processen er udført

Sæt USB-drevet i USB-porten igen på betjeningskonsollen

Fjern USB-drevet, når opdateringen er udført