Parring og tilslutning til en Mac®-computer

Følg disse trin for at parre og forbinde til en Mac-computer:

Sørg for, at din Mac-computer ikke er parret med andre Bluetooth®-lydenheder. Hvis computeren har et Mac Bluetooth-tastatur og -mus, skal de ikke fjernes. Se  Fjernelse af parrede enheder på en Mac for at rydde tidligere parrede enheder på en Mac

Med SoundLink®-højttaleren tændt skal du trykke på Bluetooth-knappen på højttaleren og holde den nede i fem sekunder. Bluetooth-indikatoren tændes og slukkes langsomt ca. én gang i sekundet. SoundLink®-højttaleren forbliver i denne tilstand i 20 minutter, eller indtil der oprettes en Bluetooth-forbindelse

Når din Mac er tændt, skal du klikke på Apple®-symbolet (menu) i øverste venstre hjørne af skærmen

I Apple-menuen skal du vælge "Systemindstillinger..."

Under Internet &Trådløs skal du klikke på ikonet Bluetooth

I menuen Bluetooth skal du søge efter Bluetooth-enheder ved at klikke på knappen "Konfigurer ny enhed" eller "+" i nederste venstre hjørne af skærmen

På skærmen Bluetooth-indstillingsassistent skal du vælge "Bose SoundLink trådløs mobilhøjttaler" og derefter klikke på "FORTSÆT". Hvis computeren spørger om en PIN-kode, skal du bruge "0000"

Når parringen er fuldført, skal du klikke på "Afslut"

I menuen Bluetooth skal du klikke på knappen "Avanceret". Hvis menuskærmen Bluetooth ikke allerede vises, skal du følge trin 3 til 5

Afhængigt af versionen af operativsystemet skal du markere "Accepter indgående lyd" eller fjerne markeringen i "Afvis indgående lyd" og derefter klikke på "OK"

I Bluetooth-menuen skal du klikke på tilbage-knappen i øverste venstre hjørne. Det bringer dig tilbage til menuen Systemindstillinger

Under Hardware skal du klikke på ikonet "LYD"

I lydmenuen skal du klikke på fanen "Lyd ud" og vælge "Bose SoundLink trådløs mobilhøjttaler" til din lydudgangsenhed

Klik på den røde knap (x) i øverste venstre hjørne for at lukke lydmenuen

Afspil en lydkilde (f.eks. iTunes®) for at færdiggøre Bluetooth-forbindelsen. Dette trin er særligt vigtigt på OS 10.7.x og nyere