KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Fjernelse af parrede enheder på en Mac®

Følg disse trin for at fjerne parrede enheder på en Mac-computer:

Når din Mac er tændt, skal du klikke på Apple®-symbolet (menu) i øverste venstre hjørne af skærmen

I Apple-menuen skal du vælge "Systemindstillinger..."

Under Internet &Trådløs skal du klikke på ikonet Bluetooth

Vælg en enhed i venstre kolonne, og klik på knappen "-" for at fjerne den fra listen

Klik på knappen "Fjern" i pop op-vinduet for at gennemføre fjernelsen af den valgte enhed

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback