En parret Bluetooth®-enhed kan ikke oprette forbindelse til højttaleren

Prøv følgende for at løse problemet:

Hvis din enhed kræver et kodeord, skal du kontrollere, at du har indtastet det rigtige kodeord

sørg for, at bluetooth er slået til eller aktiveret på enheden

din bluetooth-enhed kan være uden for rækkevidde. prøv at flytte den nærmere højttaleren

hvis to bluetooth-enheder allerede er parret til højttaleren, skal du deaktivere bluetooth på en af enhederne, eller fjerne det fra højttalerens rækkevidde

tryk gentagne gange på bluetooth-knappen, indtil du hører navnet på den ønskede enhed. se rul gennem andre parrede enheder for yderligere oplysninger om tilslutning ved hjælp af denne metode

Bluetooth

ryd højttaleren fra din liste over bluetooth-enheder, og par derefter højttaleren igen

ryd højttalerens hukommelse, og par derefter bluetooth-enheden og højttaleren igen. hvis du vil rydde højttalerens hukommelse for alle enheder, skal du trykke på bluetooth og holde den nede (i ca. 10 sekunder), indtil du hører en meddelelse/tone. alle bluetooth-enheder ryddes fra højttaleren, og bose® soundlink® color-højttaleren bliver synlig

Bluetooth