At rulle igennem andre parrede enheder

For at afspille musik fra en enhed i højttalerens hukommelse, som ikke aktuelt er tilsluttet, skal du følge disse trin:

tryk på bluetooth-knappen for at høre, hvilken/hvilke enhed(er) der er tilsluttet i øjeblikket

Bluetooth

tryk på bluetooth-knappen igen (indenfor tre sekunder) for at slutte til den næste parrede enhed

Bluetooth

Gentag trin 2, indtil du hører det korrekte enhedsnavn

for at bruge denne funktion skal stemmestyring være tændt. du finder flere oplysninger under tænde og slukke for stemmekommandoer

bemærk: hvis du opretter forbindelse via denne metode, kan du kun oprette forbindelse til én bluetooth-enhed ad gangen