Ingen lyd fra Acoustimass-basmodulet

Hvis der ikke kommer lyd fra basmodulet (ekstraudstyr), kan du prøve følgende:

Sørg for, at basmodulet er tændt på skærmbilledet Justeringer på soundbaren.

1. Med Bose Music-appen fra Min Bose-skærmen (tilgængelig via hovedtelefon- og højttalerikonet i øverste venstre hjørne) skal du vælge din soundbar
  2. Tryk på billedet af soundbaren i nederste højre hjørne af skærmen
  3. Under afsnittet Tilbehørsindstillinger skal basmodulets vippekontakt placeres til højre for at aktivere dette tilbehør
  • Hvis kontaktpositionen er til venstre, skal du trykke på kontakten én gang for at tænde for basmodulet
  • Hvis kontaktpositionen er til højre, skal du trykke på kontakten to gange for at genaktivere lyden til basmodulet

Afgør status for basmodul ved at observere lysets farve og blinkemønster på bagsiden af basmodulet.

LysaktivitetBasmodulets status
Konstant hvidSluttet til soundbaren
Blinker gultKlar til at slutte til soundbaren. Se Tilslutning af valgfrit basmodul.
Konstant gult (dæmpet)Frakoblet soundbaren. Nulstil basmodulet ved at tage netledningen ud af stikkontakten, vent 30 sekunder, hvorefter du skal sætte netledningen i en stikkontakt, der virker.
Blinker hvidtDownloader en softwareopdatering
FraStrømsparetilstand
Blinker rødtDer er opstået en uoprettelig fejl. Kontakt Boses kundeservice.

Kontrollér, om der er trådløs interferens inden for under en meter fra soundbaren eller basmodulet. Enheder, der kan påvirke den trådløse ydeevne, omfatter, men er ikke begrænset til, en trådløs telefon, Wi-Fi®-router, trådløs printer eller mikrobølgeovn.

For at identificere mulige interferenskilder skal du prøve midlertidigt at frakoble enheden og genstarte Bose-systemet for at fastslå, om ydeevnen er forbedret.

Flyt det Bose-system eller den Bose-enhed, der forårsager interferens. Dette kan kræve en afstand på mindst to meter mellem de to enheder. For enheder, der ikke kan flyttes, skal du ændre den Wi-Fi-kanal eller trådløse frekvens, som enheden bruger.

Nulstil soundbaren og basmodulet ved at tage strømkablerne ud af stikkontakten, vent 30 sekunder, og sæt så strømkablerne tilbage i en stikkontakt, der fungerer

Hvis der forekommer trådløs interferens, som ikke kan afhjælpes, bør du overveje at bruge en kablet forbindelse til basmodulet.  I nogle opsætninger er det måske ikke muligt at flytte basmodulet, Wi-Fi-enhederne eller andre kilder til interferens

For at løse et sådant problem skal du tilslutte et lydkabel med 3,5 mm hanstik i begge ender mellem basudgangen på soundbaren og bas-in-stikket på basmodulet.