KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Tilslutning af valgfrit basmodul

Slut basmodulet til en stikkontakt

I Bose Music-appen på skærmbilledet Min Bose (tilgængelig via hovedtelefon- og højttalerikonet i øverste venstre hjørne) skal du vælge din soundbar

Tryk på billedet af soundbaren i nederste højre hjørne af skærmen

Tryk på Indstillinger > Tilbehørshøjttalere > Tilføj Bose-tilbehørshøjttalere

Følg app-instruktionerne

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback