Ingen lyd fra en Bluetooth®-enhed

Gælder for:

• Bluetooth®-lydadapter

hvis du ikke får lyd ved hjælp af bose® bluetooth-adapter, kan du prøve disse trin for at løse problemet:

kontroller, at kablet fra adapteren til din lydafspilningsenhed er forbundet til et input-stik på lydafspilningsenheden. du finder flere oplysninger om tilslutning af din computer under opsætning af bluetooth-adapter

Hvis lydafspilningsenheden har flere indgange (dvs. en hjemmebiografmodtager), skal du sikre, at den korrekte indgang er valgt på modtageren. Hvis adapteren f.eks. er sluttet til stikket mærket "AUX" på modtageren, skal du vælge modtagerens" AUX"-indgang

sørg for, at der afspilles lyd på din bluetooth-enhed, og at den ikke er sat på pause

kontroller, at lydstyrkereguleringen på både bluetooth-enheden og lydafspilningsenheden er skruet op og ikke er slået fra

kontroller, at din bluetooth-enhed er parret med adapteren. du finder flere oplysninger under parring af en bluetooth-multimedieenhed

flyt din bluetooth-enhed væk fra enheder, der genererer elektromagnetisk interferens, f.eks. en anden bluetooth-enhed, en trådløs telefon, en mikrobølgeovn eller en trådløs router

prøv at fjerne adapteren fra listen over tidligere parrede enheder i din enheds bluetooth-indstillinger. fjern derefter tidligere parrede enheder fra adapterens hukommelse ved at holde bluetooth-knappen på adapteren nede i ti sekunder. indikatoren på adapteren blinker hvidt for at bekræfte. par din enhed på ny, og prøv igen. du finder flere oplysninger under parring af en bluetooth-multimedieenhed.