Sådan fungerer AirPlay®

Apple® AirPlay er en patenteret protokol udviklet af Apple. Du kan sende musik trådløst fra iTunes® eller en bærbar enhed til dit digitale SoundLink®-musiksystem via dit Wi-Fi®-netværk.

En AirPlay-kompatibel enhed sender musik direkte til din trådløse router, som videresender musikken til SoundLink® Air-systemet.

Bemærk: Din kildeenhed og dit SoundLink® Air-system skal være på samme netværk.

Både din kildeenhed og dit SoundLink® Air system skal være indenfor rækkevidden af den trådløse router. Et normalt trådløst hjemmenetværk har en rækkevidde på ca. 19,8 m. Strukturer, såsom murstensvægge og metalstænger, samt andre elektroniske enheder kan forårsage interferens og blokere for signalet. Hvis du ikke kan få forbindelse til SoundLink® Air-systemet, eller hvis musik falder ud, kan du prøve at flytte dine enheder tættere på routeren.