Kompatible enheder

Med det digitale SoundLink® Air-musiksystem kan du nyde klar lyd, der fylder hele rummet, streamet trådløst via AirPlay® ved hjælp af din iPad®, iPhone®, iPod touch® eller en computer, der kører iTunes®. Med dette system kan du:

• Streame din yndlingsmusik fra musikbiblioteket eller en AirPlay-aktiveret app på din iPod touch, iPhone eller iPad
  • Streame musik fra iTunes på din computer over dit Wi-Fi-netværk
  • Tilslutte en ekstra analog lydkilde til AUDIO IN-stikket

Hvis du vil bruge AirPlay med SoundLink® Air-systemet, skal du bruge en af følgende enheder:

• iPod touch, iPhone eller iPad-enhed med iOS 4.3.3 eller nyere
  • Pc eller Mac, der kører iTunes 10.2.2 eller nyere