Problemer med at styre din højttaler med Alexa

Bemærk: Amazon Alexa er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Hvis du har svært ved at bruge stemmekommandoer med Amazon Alexa-stemmeassistenten, kan du prøve følgende:

Sørg for, at din stemmeassistent er blevet sat op. Du kan finde flere oplysninger under Brug af Amazon Alexa-stemmeassistent sammen med Bose-smartprodukter

Hvis der er overdreven støj i rummet (dvs. flere personer taler samtidig eller larmende musik), kan højttaleren muligvis ikke høre dig. Prøv at reducere støjen i rummet, tale højere eller tale tættere på højttaleren

Prøv at omformulere kommandoen. Alexa kan fortolke vendinger på forskellige måder, så prøv at omformulere kommandoen

Anvend typiske navne for rum i dine Bose-produkter for at hjælpe Alexa med at finde dem (brug for eksempel "Kontor," "Soveværelse" eller "Stue" i stedet for "Johns kontor," "Soveværelse3," eller "HS500 Stue"). Du skal også bruge almindelig skrivemåde i navne (for eksempel "Soveværelse" i stedet for "Sove værelse"). Undgå specialtegn eller tal i højttalernavne

Du kan omdøbe produkterne i produktindstillingerne i Bose Music-appen.

Hvis du ikke kan betjene en musiktjeneste, skal du sikre dig, at tjenesten er føjet til Amazon Alexa-appen ved at gå til Menu > Indstillinger> Musik & Medier. Når den er blevet føjet til Alexa-appen, kan Alexa spille tjenesten

Når du bruger Bose Music-appen for at oprette forbindelse til din Alexa-konto, installerer Amazon automatisk den egnede Bose Skill. Hvis der har været problemer under opsætningen, kan det have forhindret færdigheden i at blive installeret. Åbn Amazon Alexa-appen, og gå til menuen > Skills. Hvis "Bose Skill (ikke til SoundTouch)" ikke er installeret, skal du søge efter "Bose" på skærmbilledet Skills, derefter vælge at installere "Bose Skill (ikke til SoundTouch)"

Sørg for, at den højttaler, du forsøger at styre, er knyttet til din konto. Åbn Bose Music-appen, gå til Min Bose > Min konto > Administrer højttalere, og sørg for, at det produkt, du forsøger at styre, vises. Hvis ikke, skal du føje den til din konto