Betjening af tilsluttede enheder

Her er nogle almindelige måder, hvorpå din fjernbetjening kan betjene de enheder, du har programmeret den til at betjene.

Se tv

tryk på tv-kildeknappen efterfulgt af kildens tænd/sluk-knap for at tænde eller slukke for tv'et

Tv-kildeknap

Kildens tænd/sluk-knap

for at betjene funktionerne på tv'et (dvs. valg af tv-menuen eller kanalskift) skal du trykke på tv-kildeknappen for at vise fjernbetjeningen, at du vil betjene tv'et. tryk derefter på kommandoknapperne (dvs. menu eller kanal)

Tv-kildeknap

for at vælge en anden kilde, der er tilsluttet dit tv (kabel eller dvd), skal du trykke på knappen for tv-indgang, indtil du finder den ønskede kilde. denne knap bladrer gennem de tv-indgange, hvor dine enheder er tilsluttet (dvs. hdmi 1, hdmi 2, av1 eller component)

Knappen for tv-indgang

Betjening af tilsluttede enheder

brug kildeknapperne til at vælge den enhed, du har programmeret din fjernbetjening til at betjene. når den er valgt, vil knapperne på fjernbetjeningen sende kommandoer til den valgte enhed.

Kildeknapper

hvis du for eksempel vil skifte kanal eller bruge vejledningen til din kabelboks, skal du trykke på knappen for kabel efterfulgt af den ønskede kommando (dvs. kanal eller vejledning).

Knappen for kabel

Kanal

Vejledning

Bemærk: Knapperne til lydstyrke og lydløs vil altid betjene Bose®-systemet, så uanset hvilken kilde du betjener, har du nem adgang til at regulere lydstyrken.

Hvis du vil vide mere om at programmere din fjernbetjening til at betjene dine tilsluttede enheder, se Programmering af fjernbetjeningen.