Opret forbindelse til din højttaler

Gælder for:

Tilslutning af et TV med et HDMI (ARC)-stik

1. Tilslut et HDMI-kabel fra HDMI (ARC)-stikket på dit TV til din højttaler
  2. Tilslut dine andre enheder (f.eks. kabelboks eller Blu-ray-afspiller) til de tilgængelige indgange på dit TV
  3. Aktiver ARC og CEC i TV-menuen. (Bemærk: TV'er kan referere til CEC ved forskellige navne)

Tilslutning af et TV uden et HDMI (ARC)-stik

1. Slut stikket OPTISK IND på din højttaler til stikket optisk ud på dit TV. På TV'er kan dette stik være mærket Digital Out, Optical Output eller S/PDIF.
    Tip: Hvis dit TV ikke har en optisk udgang, skal du slutte AUX IN-stikket på din højttaler til 1/8" (3,5 mm) eller dual-RCA-udgangsstikkene på dit TV. På TV'er kan dette stik være mærket Audio Out eller Headphones. Hvis du tilslutter til røde og hvide RCA-stik på TV'et, kan du bruge en stereo-RCA-til-1/8" (3,5 mm) adapter
  2. Når den er tilsluttet, skal du åbne TV-menuen og søge efter Lydindstillinger. Find og vælg indstillingen for at deaktivere TV-højttalerne
  3. Når TV-højttalerne er deaktiveret, skal du finde indstillingen for Lydudgang. Hvis tilgængelig, skal du indstille den til Fast. Hvis den ikke er tilgængelig, kan du skrue op for lyden på dit TV til den maksimale indstilling.

Tilslutning af en Bluetooth®-enhed

Du kan finde flere oplysninger under Tilslutning af Bluetooth®-enheder.

Tilslutning af et ekstra basmodul

Du kan finde flere oplysninger under Tilslutning af valgfrit basmodul.

Tilslutning af mere end én enhed til din højttaler

Hvis det er nødvendigt, kan du tilslutte op til tre enheder ved hjælp af HDMI, OPTISK IND og AUX IN-stikkene på din højttaler. I disse opsætninger skal du trykke på TV-knappen på din fjernbetjening og derefter kun tænde for den enhed, du vil høre.

Bemærk: Hvis mere end én enhed er tændt, vælger din højttaler automatisk den enhed, den registrerer først, hvilket muligvis ikke er den enhed, du vil høre.