Tilslutning af Bluetooth®-enheder

Gælder for:

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på Bluetooth-knappen og holde den nede i ca. et sekund, indtil Bluetooth-lyset på din højttaler blinker blåt
  2. Aktiver Bluetooth på din enhed
  3. I Bluetooth-menuen på din enhed skal du vælge din Bose-højttaler

Når der er oprettet forbindelse, afspiller højttaleren en tone, og Bluetooth-lyset lyser hvidt. For at tilslutte igen på et senere tidspunkt skal du sørge for, at Bluetooth er aktiveret på enheden, og derefter blot trykke på Bluetooth-knappen på fjernbetjeningen.

Tilslutning af en anden Bluetooth-enhed

Din højttaler kan sluttes til to Bluetooth-enheder samtidigt. Sådan tilsluttes endnu en Bluetooth-enhed:

1. Tilslut den første enhed ved at følge ovenstående trin
  2. Vælg din Bose-højttaler i Bluetooth-menuen på den anden enhed

Bemærk: Når to enheder er tilsluttet, kan der kun lyttes til én gennem højttaleren ad gangen. Hvis du vil lytte til den anden enhed, skal du sætte den, der afspilles, på pause og derefter starte afspilningen på den anden enhed.