Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Gælder for:

mere...

Du skal bruge:

• Bredbåndsinternet med 802.11b/g/n*-kompatibelt Wi-Fi-netværk (*802.11n er kompatibel med SoundTouch 20/30 serie III- og SoundTouch 10-systemer)
  • Dit netværksnavn og adgangskode
  • iOS- eller Android-enhed eller en Windows- eller Mac-computer på samme netværk som dit SoundTouch-system

Sådan sluttes dit SoundTouch-system til dit Wi-Fi-netværk:

Sørg for, at systemet er inden for den trådløse routers rækkevidde

Download og installér den gratis SoundTouch-app på din computer eller mobile enhed ved hjælp af nedenstående links:

Åbn SoundTouch-appen

Følg vejledningen i appen for at slutte dit system til hjemmenetværket