Tilføjelse af et system til en eksisterende SoundTouch-konto

Gælder for:

mere...

Hvis du allerede har et SoundTouch-system konfigureret, kan du tilføje et andet system fra indstillingsskærmbilledet uden at skulle oprette en ny konto.

Start SoundTouch-appen på din computer

Vælg menuikonet (≡) i øverste venstre hjørne
Bemærk: Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben

Vælg Indstillinger

Vælg Højttalerindstillinger

Vælg Tilføj eller genopret forbindelse til højttaleren

Vælg OPRET FORBINDELSE MED WI-FI, og følg vejledningen på skærmen