Tilslutning af lyd/video-enheder

Følg disse trin for at slutte dine lyd/video-enheder til dit system:

Slut alle dine lyd/video-enheder (dvs. kabel-tv-modtager, DVD-afspiller, spilkonsol) til de tilgængelige indgange på dit tv

Når alle dine enheder er sluttet til tv'et, skal du slutte tv'ets lydudgang til Bose®-systemet. Du finder flere oplysninger under Tilslutning af tv

Sluk for tv'ets højttalere via tv-menuen for at opnå optimal lyd. Du finder flere oplysninger under Slukning af tv'ets højttalere

Alternativ forbindelsesmetode

Hvis dit tv ikke har nok input til lyd/video-enheder, eller hvis du ikke får lyd, når du slukker for tv-højttalerne, kan du tilslutte op til tre enheder direkte til dit Bose-system med tre forskellige lydkabler.

Du kan f.eks. slutte din DVD-afspiller til Bose-systemet med et optisk kabel, tilslutte din kabel-tv-modtager med et digitalt koaksialt kabel og tilslutte en spillekonsol med et analogt lydkabel.

Bemærk: Kun én enhed kan være tændt ad gangen for at denne opsætning fungerer.