Tilslutning af en Bluetooth®-enhed

For at få mest muligt ud af dine hovedtelefoner skal du konfigurere og tilslutte din mobile enhed vha. Bose Music-appen. Se Sådan konfigurerer du dine hovedtelefoner for at få hjælp til at tilslutte dine hovedtelefoner til Bose Music-appen.

Sådan tilslutter du en mobil enhed

Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen, og hold den nede, indtil du hører ”Klar til tilslutning af en anden enhed”, og Bluetooth-lampen blinker langsomt blåt

Bose Headphones 700, der viser tænd/sluk-/Bluetooth-knappen

Aktivér Bluetooth-funktionen på din enhed. Du kan typisk finde det i din enheds indstillingsmenu

Vælg hovedtelefonerne på enhedslisten. Kig efter det navn, du har angivet til hovedtelefonerne i Bose Music-appen

Bluetooth-enhedsliste på en smartphone

Når der er oprettet forbindelse, hører du “Sluttet til <navn på mobil enhed>,” og Bluetooth-lampen lyser blåt

Frakobling af en mobilenhed

Brug Bose Music-appen til at frakoble din enhed. Du kan også bruge Bluetooth-indstillingerne på din enhed til at afbryde forbindelsen til dine hovedtelefoner. Husk, at hvis du deaktiverer Bluetooth på din enhed, afbryder du forbindelsen til alle andre Bluetooth-produkter.

Genoprettelse af forbindelse til en mobilenhed

Når hovedtelefonerne er tændt, vil de forsøge at oprette forbindelse igen til de seneste to tilsluttede enheder. Den enhed skal være inden for 10 m og tændt med Bluetooth slået til.

Sådan tilslutter du en ekstra mobil enhed

Du kan gemme op til otte enheder på hovedtelefonernes enhedsliste, og hovedtelefonerne kan være aktivt tilsluttet to enheder ad gangen. Hvis du vil tilslutte en ekstra enhed, skal du bruge Bose Music-appen. Du kan få adgang til denne indstilling i menuen Indstillinger.

Når der er tilsluttet to enheder, kan du skifte lyden mellem dem ved at sætte lyden på pause på den første enhed og afspille den på den anden enhed.

Sådan rydder du hovedtelefonernes enhedsliste

Hvis du vil rydde hovedtelefonernes enhedsliste, skal du trykke på tænd/sluk/Bluetooth-knappen og holde den nede, indtil du hører "Bluetooth device list cleared," (liste over Bluetooth-enheder ryddet), og Bluetooth-lampen blinker langsomt blåt. Slet dine hovedtelefoner fra din enheds Bluetooth-liste. Hovedtelefonerne er nu klar til tilslutning.